Ännu en ”ny Zlatan”…

Jaha, det finns tydligen fler nya Zlatans. Förutom Gianluca ScamaccaRoma-ynglingen på väg till Liverpool – har vi Deniz Hümmet.

Malmö FF-talangen är född 1996 och har nu ett koppel klubbar efter sig. Det rör sig om Atalanta, Besiktas, Juventus och Roma, något som transfergurun Gianluca di Marzio rapporterar om.

I januari var Hummet, 18, på två veckors provspel i Crystal Palace, men parterna kom inte överens om en prislapp. Han har både svenskt och turkiskt medborgarskap, och har valt att representera Turkiet. Däremot gör han ingen hemlighet av att det svenska a-landslaget är målet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier