Trappar upp jakten på strikern

Alberto Gilardino har fallit i glömska efter sin övergång till kinesiska Guangzhou Evergrande, men åtminstone en klubb minns vilket målsinne italienaren är utrustad med.

Sky Sport Italia rapporterar om att Atalanta vill locka över anfallaren med ett kontrakt värt 800 000 euro per säsong. En övergång skulle i sådana fall bli av redan i januari, då Atalanta är i behov av Gilardino sedan spjutspetsen German Denis bara stått för ett mål den här säsongen.

Gilardino, 32, har representerat en rad italienska klubbar, däribland Milan, Fiorentina, Genoa och Parma.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier