Lambert: ”De ska ingenstans”

Det har tidigare ryktats om att Aston Villas mittfältare Fabian Delph skulle vara nära en övergång till Liverpool. Även Tottenham har ryktats varit intresserade. Och lagkamraten, mittbacken Ron Vlaar, har kopplats ihop med Arsenal och Manchester United. Men ska man tro Aston Villa-managern Paul Lambert blir det ingen övergång för någon av spelarna.
– De ska ingenstans. Januari fungerar på så vis att om någon är värd någon summa kan du lika gärna sätta 15 nollor till i slutet. Priserna är inflatoriska, säger Lambert enligt Daily Mail.

Och på frågan om det finns någon summa som skulle kunna få Lambert att sälja någon av spelarna svarar han kort och gott:
– Nej.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier