”United med dubbelbud värt 600 miljoner”

Sugna på ett saftigt rykte kring Manchester United? Det är i alla fall jag!

Klubben är redo att spendera stort i januari och blickarna påstås nu vändas mot Portugal. Där återfinns en liten klubb vid namn Benfica som sitter på två juveler Louis van Gaal är sugen på till sin samling.

Enligt A Bola hade United scouter på plats under Benficas 1-2-förlust mot Braga med blickarna på offensive Nicolas Gaitan och mittfältaren Enzo Perez.

Det praktiska i sammanhanget är att båda spelarna sitter på utköpsklausuler som gör att Benfica inte kan stoppa en försäljning. Problemet är att 26-årige Gaitans ligger på 326 miljoner kronor och 28-årige Perez inte mindre än 278 miljoner. Totalt drygt 600 miljoner kronor alltså – något som enligt Daily Express ändå inte ska avskräcka United.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier