”Busquets vill ha ny utmaning – jagas av PL-jättar”

Håll i er för nu blir det åka av! Spanska Sport skriver att Arsenal, Manchester United och Chelsea är på jakt efter Sergio Busquets. Den spanska tidningen hänvisar uppgifterna till engelska Daily Express.

När vi tar oss dit hänvisar de i sin tur till ”rapporter i Tyskland” utan att närmare gå in på var de läst dem. De lägger dessutom till Bayern München och PSG till listan.

Tar vi oss däremot tillbaka till Spanien och Fichajes möts vi av uppgifter i en tidigare publicerad artikel men utan källhänvisning. Så för att sammanfatta: Ta det här med en nypa salt.

Fichajes vinklar nämligen sin nyhet på att Barcelonas hoppas ha klart ett nytt kontrakt med Busquets redan den kommande veckan, trots intresse från enbart Bayern München. Daily Express får det samtidigt till att Barça hoppas kunna förlänga med 26-åringen men att mittfältaren själv (likt Victor Valdés) snarare jagar en ny utmaning.

Enligt Daily Express kan Busquets lockas av en flytt till Premier League där Arsenal, Manchester United och Chelsea visat intresse.

Så, har ni läst det där tio gånger nu utan att lyckas hänga med? Då kan vi sammanfatta det så här:
Sergio Busquets lär inte flytta i januari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier