Planerar jättebud för Sterling?

Liverpool och Raheem Sterling har ännu inte kommit överens om ett nytt kontrakt. Något som andra klubbar inte är sena att försöka utnyttja. Enligt Daily Express ska Manchester City vara redo att lägga ett bud på 60 miljoner pund, det vill säga drygt 725 miljoner svenska kronor.

Sterling har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt och Liverpool uppges göra allt för att få till ett nytt avtal, men att det är svårt att genomföra på grund av lagets kräftgång den här säsongen.

Tidigare har andra europeiska giganter som Real Madrid och Bayern München uppgetts vara intresserat av den 20-årige talangen som i går utnämndes till världens bäste fotbollsspelare under 21 år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier