Liverpools önskemålvakt öppnar för övergången

Som vi skrev tidigare så påstås Liverpool ha hittat sin nya målvakt i Genoas Mattia Perin. Nu bekräftar 22-åringens agent att en flytt är aktuell men att det krävs ett bra bud för att även övertyga klubben.

– En storklubb i Europa med goda resurser kan inte låta bli att tänka på Mattia. De skulle få en pålitlig målvakt som håller i 20 år framåt och har därmed chansen att sprida ut kostnaden över tid. Ungefär som Juventus gjorde med Buffon, säger Moreno Roggi till Tuttomercatoweb.

Liverpool?

– Nu börjar jag höra det återkommande. Men om inget oväntat händer kommer Perin att bli kvar i Genoa till slutet av säsongen eftersom jag inte tror att Genoa eller Gasperini vill förlora en så viktig spelare för laget. Men självklart, om en klubb kommer med rätt bud kan det självklart diskuteras, säger Roggi.

Perin är bara 22 år men har redan landslagdebuterat och pekats ut som Gianluigi Buffons arvtagare på den italienska målvaktstronen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier