Wenger nobbar Vidic

Trovärdigheten i ryktet är något man alltid måste fundera kring, men visst kan vi ge Daily Express att det senaste man serverat oss hungriga Silly-vargar med är någonting smakligt – oavsett om det stämmer eller inte.

Man rapporterar att Arsene Wenger har nobbat ett erbjudande från Inter, där den italienska klubben hört för sig om Arsenal är sugna på Nemanja Vidic. Den gamle Manchester United-mittbacken höll ställningarna i ett ramstarkt Premier League-försvar i flera år, men Wenger sägs inte vara sugen på att hämta in honom till det tunna mittlåset.

Visserligen har Vidic, 33, poängterat att United har engelskt monopol på hans tjänster, men med bara nio startmatcher i Inter-tröjan är det kanske aktuellt med en flytt tillbaka till landet där han blev en världsspelare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier