Wenger: ”Om jag erbjöd 752 miljoner för Cavani?”

Lukas Podolski, 29, gör inte många minuter för Arsenal. Tysken är farligt nära att trilla ner i det ganska sorgliga Emmanuel Frimpong/Joey Barton/John Alvbåge-hålet. Ni vet, spelare som är mer kända för vad de presterar på sociala medier än fotbollsplanen.

Någon ambition verkar emellertid finnas kvar hos tysken. Podolski har tröttnat på bänken hos Arsenal, och ryktas lämna klubben.
Men först ska han få med Arsene Wenger på tåget…

– Jag bryr mig över huvud taget inte om rykten. För två dagar sedan ryktades det i Frankrike om att jag erbjöd Paris Saint-Germain 752 miljoner kronor för Edinson Cavani. Varje dag kommer det nya rykten så jag lägger ingen vikt vid det. I alla stora klubbar har du några spelare som inte spelar, och inte är glada. Om du har spelar som är glada trots att de inte spelar så har du problem. Podolski kommer att spela mer framöver, säger Arsenals tränare.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier