Klasspelare till La Liga

Enzo Pérez, 28, är en ljuvlig spelare. Den argentinska mittfältsdynamon har gjort det bra nu under flera säsonger i Benfica, och var dessutom ordinarie för sitt land under stora delar av sommarens VM i Brasilien.

En mittfältsdynamo som löper box till box, samtidigt som han förfogar över både passningsfot och teknik – är givetvis attraktiv för Europas toppklubbar. Nu verkar Valencia ha fångat in Pérez. Enligt den portugisiska sporttidningen O Jogo kommer argentinaren inom kort skriva på ett kontrakt som sträcker sig till 2019. Klubben uppges betala drygt 300 miljoner kronor för spelaren. Nästa vecka sägs affären vara i hamn.

Visst är han fin, Pérez?
Vilka andra lirare, utanför Europas fem bästa ligor, tycker ni borde få chansen på de större scenerna? In och bidra i kommentarsfältet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier