Så ska City lösa forwardkrisen

I Manchester Citys två senaste matcher, mot Crystal Palace och West Bromwich, hade inte Manuel Pellegrini mängder av alternativ för centerrollen.

Chilenaren har tvingats ställa upp med… James Milner som ensam striker. Engelsmannen springer naturligtvis livet av sig och genomför beundransvärt lojala kämparinsatser, men det är knappast en optimal situation för City att ha en så pass trubbig spjutspets.

När varken Sergio Agüero, Edin Dzeko eller Stevan Jovetic lirar – så är det inte konstigt att det nu börjar ryktas om anfallare till klubben. Enligt spanska Cadena Cope att City lagt ett bud på knappt 400 miljoner kronor för Atlético Madrids centertank Mario Mandzukic, 28. Han vore naturligtvis utmärkt för Pellegrinis lagbygge, men visst känns det väl orimligt att kroaten skulle lämna ”El Cholos” klubb efter bara ett halvår?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier