Super-Mac(edoniern) tillbaka till Italien?

Minns ni Inters segertåg i Champions League 2009/10?
Ja, eller – det är klart att ni kommer ihåg det.

Jag tycker att Inter imponerade som mest när José Mourinho tog laget tillbaka till Stamford Bridge för att möta Chelsea. Portugisen ställde upp med ett oväntat 4-3-3, där Diego Milito flankerades av hyperlojala duon Samuel Eto’o och… Goran Pandev. Makedoniern gjorde ett klockren insats när han täckte hela kanten och vågade pressa högt upp. Vackert, helt enkelt.

Pandev blev klar för Galatasaray tidigare i somras. Ett halvår senare ser det ut som att han längtar tillbaka till Italien. Enligt Sport Mediaset och Sport Italia är Genoa på väg att låna den offensive mittfältaren/anfallaren resten av säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier