Från Blåvitt till AEK

Jakob Johansson, 24, har ryktats till israeliska klubbar sedan han klargjorde att en fortsättning i IFK Göteborg inte var aktuellt.

Nu skriver Fotbollskanalen att den blåvite symbolspelaren snart är klar för AIK… förlåt, AEK Aten. Den grekiska storklubben, som de senaste åren skakats av internt kaos och ekonomiska problem, är enligt sajten nära att sajna Jakob Johansson. Gamle EM-hjälten, den elegante mittbacken Traianos Dellas, tränar klubben. Den grekiska sajten SDNA ligger också ute med uppgifterna.

Lite bättre än den grekiska andraligan kan han väl ordna för sig, Johansson?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier