Wenger slantar upp för supertalangen?

B55R8JqIMAImIVm.jpg-large

William Carvalho, 22. Vilken dröm han är för Europas storklubbar.

En sittande mittfältare som är tung nog att äga närkampsspelet, och som samtidigt kan transportera boll. Den unge portugisen har – med all rätt! – varit hajpad under flera år. Han har trots sin relativa ungdom dominerat i Primeira Liga för sitt Sporting Lissabon  Sporting Clube de Portugal . I somras fick han en del speltid under Portugals misslyckade gruppspel i Brasilien.

Nu skriver notoriskt opålitliga Daily Mail om en förestående affär. Enligt går-det-så-går-det-tidningen är Arsene Wenger beredd att slanta upp knappt 250 miljoner kronor för William Carvalho.

Naturligtvis är källan inget att ta gift på. Alldeles oavsett: det vore väl en utmärkt förstärkning för Arsenal?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier