Är han mittbacken Arsenal söker?

Per Mertesacker och Laurent Koscielny. Och så Calum Chambers, Nacho Monreal och Mathieu Debuchy vid krissituationer.

För de allra flesta stod det redan i somras klart att Arsenals mittbacksuppsättning var tunn bortom bristningsgränsen. Det har också varit lagets tydliga akilleshäl under säsongen.

Kommer Arsene Wenger agera under januarifönstret? Ja – i alla fall om du (mot all förmodan) frågar Daily Mail.
Enligt brännvinspressen kommer Arsenal lägga ett bud på West Hams Winston Reid, 26, vars kontrakt går ut till sommaren. Samme man som tidigare under söndagen skickade ut ett mindre smidigt kroben på Santiago Cazorla när spanjoren forsade in i straffområdet. Tidningen skriver att Arsenal kan tänka sig att betala knappt 50 miljoner kronor för 26-åringen som har såväl ett nyzeeländskt som danskt pass.

Vad säger ni? Låter det här vettigt?

Skärmavbild 2014-12-28 kl. 23.52.47
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier