United vill ha tillbaka Vidic

Den här såg man inte komma för några månader sedan… Enligt Daily Star vill Louis van Gaal täta Uniteds försvar med Nemanja Vidic, 33. Den förre United-mittbacken lämnade klubben för Inter i somras, men tiden i Serie A har inte blivit som han tänkt sig.

Enligt engelska tabloiduppgifter, dock ej hundraprocentigt bekräftade från Italien, ska Roberto Mancini ha satt upp Nemanja Vidic på transferlistan, inte ens en halv säsong sedan han kom från United. Serben har inte alls lyckats i sin nya klubb och har stått för många misstag under hösten.

Enligt Daily Star kan nu United tänka sig att plocka tillbaka mittbacken, om de slipper betala någon övergångssumma. Något som Inter gladeligen skulle gå med på, bara de blir av med mittbackens veckolön på 50 000 pund.

Även Besiktas ska vara intresserade av mittbacken, som hittills bara spelat nio ligamatcher för Inter.

Henrik Lundgren

henrik.lundgren@aftonbladet.se

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier