Gerrard på glid?

Steven Gerrard lämnar Liverpool? Låter kanske otänkbart, men lagkaptenen och ikonen är trots allt inte särskilt ung (34 år) längre. Dessutom har han förpassats till bänken i vissa matcher – mycket beroende på ett tufft spelschema förstås, men ändå.

Gerrard fick ett nytt kontraktserbjudande i november men har ännu inte skrivit på. Och nu säger Brendan Rodgers så här om sin lagkapten, enligt Telegraph:
– Han förtjänar att få diskutera framtiden med vilken klubb han vill.
Rodgers tänker heller inte ha bråttom med att förlänga med Gerrard.
– Jag har en bra relation och kommunikation med Steven och vi vet var vi har varandra. Jag tycker han förtjänar respekt om han pratar med andra, säger Rodgers.

Nu kan Gerrard skriva kontrakt med vilka han vill och lämna till sommaren. New York Red Bulls uppges vara intresserade av Liverpool-ikonen. Rodgers tillägger dock att han tror lagkaptenen blir kvar på Anfield.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier