Kravet som riskerar Citys jätteköp

Wilfired Bonys agent beskrev själv att det ”bara återstår detaljer” innan anfallaren är klar för Manchester City när pressen mötte Bonys på flygplatsen inför resan till de afrikanska mästerskapen. Men de detaljerna kan bli krångligare än först förväntat.

Enligt BBC underströk Swanseas manager Garry Monk på torsdagen att klubben inte kommer släppa Bony för en krona mindre än 360 miljoner kronor. Detta efter uppgifter att Manchester Citys bud snarare låg på omkring 300 miljoner, med möjlighet till ytterligare 60 genom olika prestationsbaserade klausuler.

Fortsättning lär följa.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier