Släpptes inte in i landet – nu slutar Mutu

En brokig karriär kan vara över. En rumänsk tv-kanal bad Adrian Mutu om en intervju. Svaret:

Jag tänker inte prata om fotboll. Jag har lagt av.

36-åringen spelade senast för rumänska Petrolul Ploiești. Innan dess blev det spel för bland annat Inter, Parma, Chelsea, Juventus och Fiorentina samt 77 landskamper för Rumänien.

Under hösten skulle anfallaren spela i den indiska ligan med Pune City men påstås ha dykt upp berusad när han skulle hämta sitt visum – och därför nekats inträde i landet. Mutu tillbakavisade senare rapporterna men kom aldrig till spel med laget.

Taggar Adrian Mutu
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier