Bilden som bör oroa

Tja, grabbar! Är ni här? Vad roligt… Eller vänta nu.

Är det något du som fotbollstränare för ett lag i problem inte vill se på läktaren så är det kära gamla kollegor utan jobb. Därför var det nog med viss oro Nottingham Forest tränare Stuart Pearce kunde notera att både Roy Keane och Tim Sherwood tyckte att det var värt att ta sig till City Ground i Nottingham för att se mötet med Sheffield Wednesday.

0-2-förlusten lär knappast ha gjort Pearce jobb säkrare när klubben nu sladdar på 13:e plats i tabellen. Tipset är att det snart sitter en annan herre på Forest-bänken. Kanske Keane eller Sherwood som knappast var på anläggningen enbart för underhållningens skull.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier