Rasar mot PSG: Kärlek går åt två håll

Laget tappade 2-0 till 2-4 mot Bastia, Ezequiel Lavezzi samt Edison Cavani är avstängda för att ha bojkottat träningslägret och Adrien Rabiot vill blir utlånad till Tottenham. Nog med problem för PSG där? Knappast!

Nu rasar Javier Pastores agent Marcelo Simonian mot klubbens behandling av 25-åringen och kräver att mittfältaren får en löneökning.

– Jag vet inte vad som händer. Han kanske inte är så viktig för PSG. Du borde titta på vad de andra PSG-spelarna har i lön och dra dina egna slutsatser, säger Simonian till Getfrenchfootballnews.

Pastores avtal löper ut sommaren 2016 men parterna är fortfarande inte överens om en förlängning

– Pastore skrev sitt kontrakt för nästan fyra år sedan och har fortfarande samma lön. Det betyder att han inte var så viktig som vi trodde. Han har den överlägset lägsta lönen av alla utländska spelare och mindre än några av de franska. Det är inte normalt.

– PSG är väldigt smarta och gör alltid som de vill. Pastore har alltid varit underskattad av PSG, enligt mig. Jag ber inte om något. Kärlek går åt två håll. Pastore älskar PSG. Om de vill ha Pastore kommer Pastore skriva på. Om de inte vill ha Pastore kommer Pastore lämna när hans kontrakt löper ut. Sånt är livet.

Pastore tros tjäna omkring 40 miljoner kronor per säsong. Mycket, men inte i närheten av Zlatan Ibrahimovic (130 miljoner), Edinson Cavani (94 miljoner) eller Thiago Silva (70 miljoner).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier