”Trion som Juve vill ha”

Italiensk fotboll och Juventus nu.

Enligt Gazzetta dello Sport sonderar ”Den gamla damen” terrängen som det så vackert heter. Tre spelare är på radarn: Fiorentina-målvakten Neto, ytterspringaren Adnan Januzaj från Manchester United och Anderlechts playmaker Dennis Praet.

För att få Neto uppges Juve vara villiga att byta bort antingen den nuvarande backup-keepern Marco Storari eller Sebastian Giovinco. Han sägs också jagas av Liverpool. Januzaj har intresse på sig från PSG och Real Sociedad och Dennis Praet från Borussia Dortmund.

Mycket namn och klubbar på en och samma gång där. Å andra sidan kan det aldrig bli för mycket av det goda.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier