”Han ersätter Bony”

Wilfried Bony är snart klart för Machester City – en affär som ger Swansea mellan 28 och 30 miljoner pund.

Och visst ska man ha ersättare, uppger Wales Online.

Klubben ska vara intresserade av Newcastle-stjärnan Papiss Cissé.

Den senegalesiske anfallaren förbereder sig just nu för Afrikanska mästerskapen, men stänger inga dörrar.

– Jag har ett och ett halvt år kvar på kontraktet och i dag fokuserar jag på Afrikanska mästerskapen. Sen får vi se hur saker utvecklar sig med min framtid. Vi pratar om många klubbar, Swansea och andra, säger Cissé själv enligt Chronicle Live.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier