MFF jagar duo

Sedan Malmö FF vann SM-guld 2014 har fem spelare lämnat truppen – Ricardinho, Markus Halsti, Magnus Eriksson, Simon Thern och Emil Forsberg.

MFF har fått in en del pengar, men tre av dem har lämnat som Bosman.

Skåneklubben är ute efter att fylla tomrummen och enligt fotbollstransfers är klubben överens med Tobias Sana, före detta IFK Göteborg. Källor till Sportbladet säger att MFF är i förhandlingar med Sana, men att inget är klart. Det ska handla om en övergång, inte ett lån.

MFF vill även förstärka offensiven och går hårt för att plocka in Victor Nilsson Lindelöf från Benfica. Intresset är känt sedan tidigare, men något har strulat med Benfica, annars skulle affären redan varit i hamn.

Enligt Simon Zwartkruis på Voetbal International har Ajax sportchef Marc Overmars bekräftat att Malmö FF förhandlar med klubben angående Tobias Sana.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier