”City jagar ytterligare anfallare”

Innan jobbet idag var jag och simmade.

Frågan är dock om inte Daily Mail tar sig än mer vatten över huvudet. De skriver att Manchester City inte nöjer sig med värvningen av Wilfried Bony – utan att de också är på jakt efter Southampton-anfallaren Jay Rodriguez.

Vad är det med det då?

Ett: Rodriguez är skadad och har så varit länge. Två: De måste vara beredda att slänga upp minst 20 miljoner pund för honom – och då kostar ju Bony också en hel del. Tre: Liverpool och Tottenham vill också ha honom, plus att Southampton vill förlänga kontraktet.

Så vi har en skepsis när det kommer till det här ryktet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier