Förre supertalangen till Sverige?

Kommer ni ihåg supertalangen Freddy Adu som slog igenom som 14-åring och ansågs vara en av de största fotbollstalangerna någonsin? Nu kan han vara på väg till Allsvenskan och närmare bestämt GIF Sundsvall.

I slutet på oktober skrev Fotbolltransfers.com att Adu, nu 25 år, är öppen för spel i Allsvenskan.

– Han är absolut öppen för Allsvenskan. Vi har pratat mycket om det. Han tänker inte så mycket på pengarna, utan han vill komma tillbaka till fotbollen och visa alla som tvivlat på honom att de har fel, sa agenten Denis Celebic till Fotbollstransfers då.

– Alla kan säga vad de vill om Allsvenskan, men det är ett bra skyltfönster mot Belgien, Holland, Italien och så vidare. Kommer han hit och gör bra ifrån sig är det möjligt att ta sig vidare till andra länder i Europa, fortsatte han.

Adu bröt nyligen sitt kontrakt med serbiska FK Jagodina och nu har agenten hört av sig till Sundsvall.

– Jag har mejlat (Urban) Hagblom, säger Denis Celebic till Dagbladet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier