Bony klar eller inte?

Vad säger ni om att reda ut soppan som råder kring Wilfried Bony? Att anfallaren närmast är klar för Manchester City från Swansea för närmare 350 miljons kronor råder det ju ingen tvekan om.

Men det har nu uppstått tjats om han faktiskt är officiellt klar eller inte. Bony själv är nu med Elfenbenskustens landslag och förbereder sig inför de Afrikanska mästerskapen som drar igång på lördag.

Och under förmiddagen gick förbundet ut med att Bony ska vara helt klar för City. Men så ska inte fallet vara utan både Swansea och City har dementerat uppgifterna.

 

Ni trodde förstås att det var slut där? Inte riktigt. För en liten stund sedan gick den ivorianska nyhetssidan sport-ivoire.ci ut med en bild där Bony håller upp en Citytröja med hans namn på.

Troligtvis kommer detta att bli helt officiellt inom en mycket snar framtid men det är en underhållande soppa som vi bjuds på.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier