Henke säljer inte för under 100 miljoner euro

Norska Molde vill ha Helsingborgs förstekeeper Pär Hansson. Men Henrik Larsson är inte alls sugen på att sälja målvakten.

– De har hört sig av till klubben men att Henrik sagt blankt nej och inte vill sälja mig, säger Hansson till hd.se.

Larsson betonar hur gärna han vill ha kvar Hansson.

– Det finns inte en chans att jag säljer honom i januarifönstret. Eller som jag sa till Pär: ”Det finns en chans att vi säljer om vi får 100 miljoner euro (953 miljoner kronor).” Pär Hansson är inte till salu så länge vi inte får ett ”ridiculous offer” och det kommer vi inte att få, säger HIF-managern.

Målvaktens kontrakt går ut vid årsskiftet.

– Jag har elva månader kvar på mitt kontrakt och det respekterar jag så klart. Det är upp till HIF hur klubben vill ha det.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier