ROMAntiska rykten

I maj vill Roma skjuta upp scudetto-dörren, men nu när januarifönstret står öppet måste man fokusera på förstärkningar. Och det saknas inte rykten.

Gazzetta dello Sport är först ut och menar att Romas jakt på en central anfallare har tagit dem till Florens. Där ska den italienska ligatvåan vara sugna på att få loss Mario Gomez, som inte lyckats komma tillbaka i gammalt gott slag sedan den svåra skadan han drog på sig förra hösten. Fiorentinas tränare Vincenzo Montella menar att han förväntar sig mer av Gomez, men kanske kan han tappa tysken till Roma samtidigt som Mattia Destro går i motsatt riktning.

En annan Fiorentina-spelare intresserar dock inte Roma. Fotbolltransfers hänvisar till Lady Radio, där klubbdirektören Mauro Baldissoni menar att målvakten Neto inte är intressant.

Slutligen betonar Francesco Totti – har han någonsin varit med i ett Silly-inlägg? – att han inte ska någonstans.

– Jag har inte funderat på att hitta ett annat jobb. Jag njuter här fortfarande, har passionen kvar och även möjligheten att göra bra ifrån mig. Den dagen jag känner att jag inte kan prestera mer så kommer jag att tänka på annat.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier