Efter mötet: United jagar tolv man

Manchester United har bestämt sig. Efter fredagens möte mellan managern Louis van Gaal och den sportsliga ledningen har klubben enligt ESPN identifierat 23-årige Nathaniel Clyne som januaris stora transfermål.

Högerbacken från Southampton är en av två spelare United hoppas hämta in under vinter-fönstret. Klubben har, enligt ESPN, gett upp Kevin Strootman från Roma för tillfället och satsar istället på mer defensiva värvningar.

Bakom Clyne finns elva andra namn klubben kommer försöka bland. Några av dem är Borussia Dortmunds Mats Hummels, Atlético Madrids Diego Godin, Aston Villas Ron Vlaar och Paris Saint-Germains Marquinhos.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier