Rea i Ryssland – Witsel och Hulk kan gå

Två belgare med sockervaddsfrisyrer på Manchester Uniteds mittfält? Ja, det kan faktiskt bli verklighet.

Axel Witsel har en tid ryktats bort från Zenit St Petersburg och det är tydligt var 26-åringen vill gå.

– Ända sedan jag var liten så har jag gillat Manchester United. Jag vill spela i en av Europas toppklubbar. Det stämmer att jag gillar Premier League eftersom den, enligt mig, är en av världens bästa ligor tillsammans med Tyskland och Spanien, säger Witsel enligt The Mirror.

– Det är en bra liga, en galen liga. Många av mina kollegor spelar där, men vi får se. Jag är fortfarande tung, bara 26. Vi får se i framtiden.

Enligt ryska uppgifter vill tränaren André Villas-Boas göra sig av med klubbens överbetalda stjärnor som han anser inte lever upp till sin lön. Bland dem Witsel, Hulk och Javi Garcia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier