Balotelli till den eviga staden?

Super-Mario Balotelli har inte haft någon lyckad tid i Liverpool. Nu kan han vara på väg hem till Italien igen. Destination? Den eviga staden.

Det är Sport Mediaset som rapporterar om att 24-åringen är på Lazios radar. Balotelli, som inte ens satt på bänken i gårdagens möte med Chelsea, sägs intressera huvudstadsklubben så till den grad att de vill låna in honom till säsongsslut och stå för 30 procent av hans lön. Lazio-presidenten Claudio Lotito och Balotellis agent Mino Raiola ska redan ha varit i kontakt med varandra.

Sedan tidigare har det ryktats om att Parma hört för sig om anfallaren, men fått kalla handen av Balotelli själv.

[socialpoll id=”2248264″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier