Efterlyst: Pablo Daniel Osvaldo

Hej,

FC Internazionale undrar om du har sett Pablo Daniel Osvaldo, 28 år och anfallare i klubben. Han kommer ursprungligen från Argentina, men representerar det italienska landslaget. Till utseendet liknar han Johnny Depp och till spelstilen vill han efterlikna Gabriel Batistuta.

Osvaldo har inte dykt upp på Inters träningsanläggning de senaste 48 timmarna, och ingen vet var han är just nu. Om du ser honom, vänligen kontakta tränare Roberto Mancini på roberto_mancini@ennypasalt.com. Hittelön utlovas och betalas ut av Mauro Icardi.

Med vänliga hälsningar

Tancredi Palmeri @Twitter

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier