Harrys gambling – stöds av folket

Det är alltid spännande att se vad Harry Redknapp hittar på. Så också den här gången – när han är ute efter Alexandre Pato.

QPR-managern är på väg att släppa Adel Taraabt (som han har en aningen säregen relation med) till Al-Ahli och vill istället ta in den tidigare Milan-anfallaren som nu för tiden är utlånad från Corinthians till Sao Paolo. Det är ett lån som är aktuellt nu med, uppger Mirror.

Mirror har på sin hemsida en omröstning om det är värt att gambla på Pato för Redknapp. 85 procent av läsarna röstar ”Ja”. Undersökningen är inte statistisk säkerställd.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier