Cuadrado vill till Chelsea

Brittiska Sky Sports rapporterar om att Juan Cuadrado vet precis vad han vill – flytta till Chelsea.

Den colombianska virvelvinden har kopplats ihop med London-klubben tidigare, inte minst i sommar, men Fiorentina sägs enbart vara sugna på att sälja om ett bud på 35 miljoner euro ramlar in. Det innebär att utköpsklausulen aktiveras.

Sky Sports menar att representanter från Chelsea träffat Cuadrados agent Alessandro Lucci och att spelaren själv nu är överens med klubben. 26-åringen har därför meddelat sin nuvarande arbetsgivare att han vill flytta till London.

Cuadrado har gjort totalt sex mål den här säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier