Förre Chelsea-anfallaren provspelar för Superetta-klubb

En vänskap kan ta dig på oväntade vägar i livet. Fråga bara Ambrose Gnahore.

19-åringen lämnade Chelsea i somras, men hann bli vän med Isak Ssewankambo. Isaks bror Moses fungerar som Gnahores rådgivare i Sverige – och nu berättar han för Fotbolltransfers att ett provspel med Varberg väntar.

– Det stämmer att han (Gnahore) ska träna med Varberg. Han kommer vara med på ett pass och sedan ingå i deras träningsmatch mot Häcken. Att Ambrose håller för att spela i Allsvenskan eller Superettan tvivlar jag inte på en sekund.

Nu återstår det att se om provspelet leder till någonting mer, någonting oväntat.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier