Arsenalforwarden till Villareal

Ja vi har skrivit om det förr, vi vet.
Men nu har vi kommit till hålla i halsduk-läge här så då kan vi ju faktiskt undanröja pessimistens sista tvivel. Joel Campbell går på lån från Arsenal till Villareal som en del i affären där Gabriel Paulista går åt andra hållet.

Sen måste jag bara ställa frågan, vad känner ni kring hålla halsduk-prylen när man kommer som ett halvsäsongslån? Känns det inte lika falskt som Zlatans beramade klubbmärkeskyss på Camp Nou?

Update: Av en första våg av reaktioner så verkar ni vara överens om att vi inte ska reta upp oss på halsduken. Då skiter vi i det:)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier