Real vill köpa världens dyraste back

SUMOSALT!

Skärmavbild 2014-12-31 kl. 23.25.43

Nu vet ni vad som väntar. Låt oss presentera David Luiz.

Ja, den David Luiz. Världens dyraste back genom tiderna som kostade PSG en halv miljard i somrar. Samma brasse som knappast kan räknas till världens bästa backar – trots att spelarkollegorna uppenbarligen ansåg det när han röstades in i Fifas världslag.

Nu påstår Daily Express, som hänvisar till ”rapporter i Frankrike” vi inte lyckats lokalisera, att Real Madrid vill ha Luiz som ersättare till Pepe. Det skulle i sin tur öppna för en försäljning av världens på riktigt mest lovande mittback Raphael Varane till Chelsea.

Vi tänker: Skitsnack.

Så, nu kan ni återgå till vad ni än gjorde för de här två minuterna av ert liv får ni tyvärr aldrig tillbaka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier