”Di Maria ångrar United”

Manuel Esteban Manolete är sportjournalist på spanska Marca. När han gästade tv-kanalen La Goleada avslöjade han någonting som Manchester United-supportrar knappast vill höra.

Manolete menar att det argentinska energiknippet Angel di Maria ångrar att han gick till United. Mittfältaren sägs ännu inte ha fått in Louis van Gaals fotbollsfilosofi i ryggmärgen trots att det hunnit gå ett halvår.

Di Maria, 26, började säsongen strålande. På sistone har dock formen dalat, samtidigt som hans förra arbetsgivare Real Madrid ångar på i ligaspelet.

[socialpoll id=”2250038″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier