Uppgifter: Cuadrado klar för Chelsea

Det har varit på tapeten länge, men nu menar The Sun att affären är i hamn: Juan Cuadrado lämnar Fiorentina för spel i Chelsea.

Den colombianska kantkometen ska ge José Mourinho alternativ på de offensiva mittfältspositionerna bakom Diego Costa. I första hand är Cuadrado tänkt att rotera, kanske rentav peta, Willian – men han ska också skifta med Oscar och Eden Hazard. Båda får vila lite då och då, vilket blir välbehövligt då Chelsea strider på tre fronter i vår.

Prislappen? 26-åringen går loss för 25 miljoner pund – och för att balansera den ekonomiska brädan skeppas Andre Schurrle över till Wolfsburg för 20.

Cuadrado kom delad etta i VM:s assistliga, tillsammans med Toni Kroos.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier