Stannar i Bayern – trots flyttryktena

Efter en fin vår i Bundesliga med Augsburg är danske talangen Pierre-Emile Höjbjerg tillbaka i Bayern München.

Och trots nya flyttrykten där både Borussia Dortmund och Leverkusen varit intresserade av att värva den 19-årige mittfältaren har nu Bayern München gått ut med en bekräftelse på klubbens hemsida där de garanterar att Höjbjerg ingår i Pep Guardiolas trupp nästa säsong.

– Pierre har mognat det sista halvår. Det är vi mycket tacksamma för, att Augsburg har hjälpt honom att ta det steget, säger Bayern Münchens sportchef Matthias Sammer enligt danska Ekstrabladet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier