Hrgota: ”Klubben vill behålla mig”

Branimir Hrgota har kontrakt med Mönchengladbach till nästa sommar – men kan bli kvar längre än så. För Fotbollskanalen berättar anfallaren att han förhandlar om ett nytt avtal med klubben.

Detta trots att Hrgota fått sitta på bänken mycket under våren, när laget gick som bäst, och att intresse visats från andra håll i Europa.

– Sportchefen och tränaren har sagt att de vill behålla mig och tränaren har ett stort förtroende för mig. De vet att jag är en ung spelare, ibland går det uppåt och ibland neråt. Men jag vet att de tror på mig, säger Hrgota till Fotbollskanalen.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier