ÖSK jagar mittfältare från Djurgården

Örebro hade en tuff start på årets allsvenska och är indraget i bottenstriden.

Men när serien startar om efter sommaruppehållet vill ÖSK vässa truppen och ett tänkbart nyförvärv är Djurgårdens Martin Broberg som fått nöta mycket bänk under våren och ännu inte spelat i Allsvenskan under säsongen.

– Han är ett av många namn som figurerar. Vi har några namn i våra rullar, så det kan jag väl säga. Sedan är Martin en före detta lokal spelare och då tittar vi extra på det, säger Magnus Sköldmark från Örebros sportgrupp till Nerikes Allehanda.

24-åringens avtal med Djurgården går ut efter säsongen och en eventuell affär skulle därmed bli ganska billig att lösa för ÖSK.

– Det är en spelare vi tittar på om vilka möjligheter som finns, säger Sköldmark.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier