Falcao förtegen om framtiden

Att Falcao inte blir kvar i varken Manchester United eller AS Monaco har stått klart sedan en tid tillbaka. Närmast verkar en flytt till Chelsea vara, men den colombianske stjärnanfallaren är själv förtegen om sin framtid där han just nu spelar Copa America med landslaget.

– Jag tänker bara på Copa America och vår trupp, min personal tar hand om det andra, säger Falcao enligt Sky Sports som hänvisar till journalister i Colombia.

På frågan om han är nära Chelsea svarar han:

– Det kan det bli, ni får veta snart, säger han kryptiskt.

Taggar ChelseaFalcao
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier