Blåser av affären efter galna kravet

Sedan Gervinho lämnade Arsenal för Roma sommaren 2013 har utvecklingskurvan pekat uppåt. Ändå har ivorianen sökt sig om efter nya utmaningar och under sommaren har det ryktats intensivt om en flytt – till Al-Jazira i Förenade Arabemiraten.

En affär där Roma skulle få runt 140 miljoner kronor samtidigt som spelaren själv skulle tredubbla sin lön.

Men affären ska ha spruckit – och nu avslöjas orsaken.

Enligt Gazzettan ska Gervinho inte bara ha krävt en monsterlön – han ska dessutom ha krävt en privat strand, en helikopter, boende till hela sin släkt samt att klubben betalar för flygresor fram och tillbaka till Elfenbenskusten.

– Han började ställa orimliga krav, säger en person nära klubben till den italienska tidningen.

Nu är frågan varåt Gervinho riktar blickarna härnäst…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier