Klart: Seattle värvar Friberg

I går rapporterade vi att Erik Friberg ryktades till MLS-klubben Seattle– och nu är det bekräftat att så blir fallet. Enligt fotbollskanalen.se uppger klubben på sin hemsida att värvningen av svensken är klar och direktör Garth Lagerwey är mer än nöjd.

– Erik är en respekterad och omtyckt spelare inom vår organisation och nu välkomnar vi honom tillbaka för ännu en sejour, säger Lagerwey och syftar på den förra vändan mittfältaren tillbringade i Seattle, under åren 2010 till 2011.

Friberg har tidigare representerat Malmö och Häcken men kommer närmast från danska Esbjerg med vilka han bröt sitt kontrakt på måndagen trots att drygt två år egentligen återstod på avtalet.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier