Podolski har fått tillåtelse att lämna

Lukas Podolskis framtid har varit under diskussion en längre tid och rykten har skvallrat om att den tyske landslagsmannen ska vara på väg bort från Arsenal.

Och nu uppger theguardian.com att 30-åringen har fått tillåtelse av den engelska klubben att lämna.

– Vi har haft ett bra snack med Wenger. Han ville behålla Lukas men kunde inte garantera honom en plats i startuppställningen. Därför har vi kommit överens om att låta honom lämna, säger agenten Touihri till tyska Bild.

Podolski kom till Arsenal 2012 men har på senare tid haft svårt att slå sig in i Arsène Wengers startuppställning. Föregående säsong var han delvis utlånad till italienska Inter. Enligt flertalet medier ska Galatasaray vara hetaste kandidaten till att värva tysken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier