Klart (nästan): Podolski lämnar Arsenal för Galatasaray

Det har pratats om det en tid. Och nu har Galatasaray bekräftat: Det har inletts formella förhandlingar om en övergång för Lukas Podolski från Arsenal, skriver den turkiska klubben på sin webbplats.

Galatasaray skriver vidare att den tyska landslagsspelaren väntas genomgå läkarundersökningen på lördagen.

Podolski kom till Arsenal 2012 men har inte lyckats slå sig in som startspelare i Arsène Wengers lag. Enligt tidigare uppgifter från tidningen Bild sträcker sig kontraktet fram till 2018 och de turkiska mästarna får betala närmare 37 miljoner kronor för anfallaren.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier