United jagar ytterligare en mittfältare

Manchester United är i shoppartagen.

Efter Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger och Morgan Schneiderlein (väntas bli officiellt vilken timme som helst) så ska nu United vara sugna på att plocka in argentinske mittfältaren Nicolás Gaitán, 27, från Benfica, enligt Daily Mail.

Åt motsatt håll kan brasilianske ytterbacken Rafael gå för att få ner prislappen som sägs ligga på utköpsklausulen 300 miljoner kronor.

– Benfica och Manchester United är i förhandlingar om Gaitan och ett erbjudande inkluderar Rafael till Benfica, bekräftar Rafaels agent Cassiano Pereira för Record.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier