Klart: Delph har skrivit på för Manchester City

I lördags gick Fabian Delph ut och sa att han absolut inte ska lämna Aston Villa och att han var lycklig i klubben. Men tidigare idag rapporterade flera brittiska medier att den 25-årige mittfältaren verkade ha ändrat sig, och att han återigen var aktuell för Manchester City.

Nu visar det sig att de var helt rätt ute.

Delph har skrivit på ett femårskontrakt med City, skriver klubben på sin officiella hemsida.
– Att lämna Aston Villa är det svåraste beslutet jag någonsin har tagit. Beslutet jag först tog att stanna var baserat på de känslor jag har för klubben, istället för att titta på den möjligheten som hade placerats framför mig, säger han enligt Sky Sports.

I helgen kommer han att flyga till Australien för att ansluta till sitt nya lags träningsläger.

– Delph är en utmärkt spelare och jag ser fram emot att arbeta med honom, säger Manuel Pellegrini på klubbens hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier